Wednesday, 10 October 2012

kongsikan video,gambar atau teknik-teknik melancap anda

Hi all,
Apa khabar semua kaki melancap di luar sana.Errr,nak tanya boleh,yang alim-alim tu tak pernah melancap ka waktu muda-muda dulu??Dah tu selalu sangat kutuk orang kata melancap tu tak bagus la,haram la.Ye ke?Meh sini i tolong lancapkan korang nak.Mesti power punya pancutan sebab tak pernah melancap.

Well,kepada anda semua yang ada video,gambar dan teknik melancap best-best boleh e-mail kat saya di iskandarazazil@gmail.com  .Nanti kita boleh tonton sama-sama.Kalau tu video korang,tak salah korang cover muka.saya pun tak minta sapa-sapa jadi model percuma kat sini,he5.

Ok gay and staright guys,teruskan melancap ok.

Muah.....

1 comment: