Friday, 13 July 2012

Melancap guna bantal kusyen

Korang ada bantal kusyen tak??Dan yang lagi satu,korang juga kena ada minyak baby oil dan kondom.Sekarang korang buat lubang kat hujung bantal tu.Buat cukup untu konek korang masuk saja.Pastu pastikan konek korang tegang setegang - tegangnya.Masukkan minyak baby oil dalam bantal tu.Pakai kondom dan mula guna bantal tu untuk melancap.Kalau nak fuck bantal tu pun boleh.Simple kan?

Sila buat cadangan kat iskandarazazil@gmail.com

No comments:

Post a Comment