Sunday, 12 January 2014

Apa beza zakar disunat dan tak disunat?

Admin nak tau,apa pandangan anda tentang zakar yang sudah disunat dan belum bersunat.Ada beza kah?kalau ada apakah perbezaan nya?

Thursday, 29 August 2013

Koh masaki dalam kenangan

Pelakon bernama Koh Masaki dari Jepun ni memang terkenal.Khususnya dikalangan gay2 semua.Apa sebab?Sebab dia pelakon klip@video gay yang paling daring sekali.Dengan bentuk badan sexy,maskulin dan kacak,dia memang menjadi idaman gay2 semua.Semua video dia berperanan sebagai top.
Teringat saya dengan seorang mamat Melayu dulu yang suka pos video dan gambar bogel dia kat FB.Dahla mamat dari Sabah tu kacak sekali.Tapi bagi saya cara dia salah.Apa kata jadi pelakon lucah sebenar?Orang tengok kita kena bayarla.Sayang sebab mamat tu handsome sekali
Akhir sekali,i love u forever Koh Masaki

Tuesday, 27 August 2013

Saiz zakar: misteri

Well,nak tanya korang punya konek berapa panjang? Saya punya 5inci jer.Buat apa malu nak cakap.Itu memang saiz kecilkan?
Tapi isu berkaitan dengan saiz zakar masih lagi isu yang misteri.Ada orang badab besar tapi zakar kecil jer.Ada orang badan kecil tapi zakar ya ampun,besarnya.Ada orang yang kurus tapi zakar panjang giler.Saya pernah lihat zakar2 mat indon yang mandi kat sungai di kampung saya, walaupun mereka berbadan kecil dan kurus,tapi zakar diorang besar2.Itu belum lagi kalau mereka dah stim@ horny.Confirm panjang berjuntai.
So,apakah saiz anda?share la

Apa khabar gay2 semua?

Hai semua.lama saya tk update post2 saya selama ini.well,kepada mereka yang masih nak kan pertukaran video-video gay yg jadi koleksi peribadi anda bolehlah emailkan kepada saya k.

Monday, 15 October 2012

anda nak video gay??

Kepada anda yang nak video gay boleh e-mail ngan saya ok.senang je,e-mail je kat iskandarazazil@gmail.com....

Friday, 12 October 2012

Teknik pelancapan dubur

Hi semua,apa khabar?? Hari ni saya nak kongsi sesuatu yang baru.Pelancapan dubur,pernah dengar kah? Yang pastinya semua tahu golongan gay suka membuat hubungan seks melalui dubur.Dan satu lagi,yang straight mesti pernah terbayang nak main belakang awek korang kan??

Ok,untuk pelancapan dubur ni,apa yang diperlukan adalah berus gigi.pastikan yang hujungnya tirus dan licin.Gunakan sekali minyak pelincir macam baby oil contohnya.Kalau ada dildo lagi best.Lagi satu,teknik ni boleh digunakan untuk menguji korang tu bottom atau top.

Mula-mula sekali,pastikan korang yang nak kencing tu kencing dulu.Tak baik menahan rasa nak pancut masa tengah syok main nanti.lepaskan kencing,relax dulu.Buka la video lucah yang korang suka.Ingat,jangan sentuh zakar korang ok.Pastu macam biasa,buka seluar korang dan telanjang bulat.Duduk kat tempat yang lembut,macam sofa,kusyen atau tilam.Sapukan lubang dubur korang dengan minyak baby oil tu tadi.urut perlahan-lahan kat luar.

Kemudian korang ambil berus gigi tu,sapukan bahagian yang runcing atau muncung dengan baby oil juga.Kalau korang nak guna buah terung yang kecil pun boleh juga.Ada berani???Korang masukan batang berus gigi tu kedalam lubang dubur korang tu.Perlahan-lahan tau.Bagi lelaki yang straight mungkin susah sikit.Tapi yang paling penting korang mesti relax dulu.Masukan sedalam 2.5inci.Jangan masuk terlalu dalam sangat ok.Ulang kemasukan tersebut berkali-kali.

Pada masa korang buat aksi memasukan berus tu,tolong perhatikan,ada tak air mazi korang menitis keluar dengan banyak? Ulang sampai ada air mazi keluar,sebab kalau air mazi keluar tu tandanya korang berjaya menyentuh tempat G-spot dalam dubur korang.Apabila sudah banyak keluar,gunakan sebelah tangan untuk terus memegang berus tu,yang satu lagi digunakan untuk melancap zakar korang.

Teruskan melancap sampai korang pancut.Kalau betul cara yang anda buat,mesti korang terkejut bila melihat  jumlah air mani anda yang keluar..

Cubalah.Apa-apa pertanyaan sila nyatakan di bahagian komen.Anda juga boleh e-mail saya di iskandarazazil@gmail.com untuk apa-apa pertanyaan..